Politica de confidențialitate
Politica de Confidențialitate: Scop principal
 1. Politica de confidențialitate explică procesarea și protecția datelor personale atunci când accesați www.kazar.com (“Website-ul") și oricare dintre subpaginile acestuia. Aceste acțiuni sunt performate de Kazar Footwear, Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością [S.R.L], cu sediul înregistrat în Str. Lwowska 154, Przemyśl 37-700, Polonia; consemnată în Registrul Companiilor din a 12-a Divizie Economică ținând de Registrul de Companii al Curții Naționale Polone din Curtea Districtului Rzeszów, sub numărul KRS 0000132965. Capital social: 150 000.00 PLN. Numărul de identificare fiscală: 795 15 32 361. Număr de înregistrare REGON: 651500282.
 2. Politica de Confidențialitate conține toate regulile privind achiziția și procesarea datelor utilizatorului. Aceasta se referă și la organizarea consimțămintelor precum și la ordinele utilizatorilor legate de bunurile și serviciile oferite de Kazar.
 3. Prioritatea noastră de vârf este de a asigura protecția confidențialității utilizatorilor site-ului nostru, la un nivel care corespunde standardelor minime impuse de lege. Și anume, legea datată 18 iulie 2002 privind serviciile oferite electronic (a se consulta Jurnalul Legislativ Polonez din 2002, numărul 144, articolul 1204), legea datată în 29 august 1997 privind protecția datelor personale (Jurnalul Legislativ Polonez din 2002, numărul 101, articolul 926) și legea datată în 16 iulie 20014, "Legea de Comunicații" (Jurnalul Legislativ Polonez din 2004, numărul 171, articolul 1800 și amendamentele suplimentare).
 4. Website-ul poate conține hyperlink-uri pentru a facilita o directă conectare la website-uri deținute și operate de părți terțe. Vă rugăm să luați în considerare că societatea Kazar nu acceptă responsabilizarea pentru practicile de confidențialitate și cookie-uri operate de website-uri aparținând părților terțe. Înainte de a utiliza oricare din website-urile terțelor părți, este recomandat ca utilizatorii să citească politicile de confidențialitate și cookie-urile acestora. Dacă acest material nu este valabil, utilizatorul ar trebui să contacteze operatorul părții terțe relevant, pentru a primi informații privind politicile lor.
Administrarea datelor personale conform legii poloneze

Toate datele utilizatorilor colectate de Website ca rezultat al întrebuințării acestuia sunt administrate de Kazar Footwear, Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością [S.R.L], cu sediul înregistrat în Str. Lwowska 154, Przemyśl 37-700, Polonia; consemnată în Registrul Companiilor din a 12-a Divizie Economică ținând de Registrul de Companii al Curții Naționale Polone din Curtea Districtului Rzeszów, sub numărul KRS 0000132965. Capital social: 150 000.00 PLN. Numărul de identificare fiscală: 795 15 32 361. Număr de înregistrare REGON: 651500282.

Reguli privind colectarea de informații și date personale
 1. Pe măsură ce utilizatorii vizionează Website-ul, o parte din date sunt colectate automat, spre exemplu informații legate de folosirea site-ului, precum și de adresele IP aparținând utilizatorilor. Prin folosirea a variate tehnologii este posibil să stocăm anumite informații, precum tipul de browser, sistemul de operare, timpul și data înregistrării intrării, numărul de conectări, numărul de subpagini ale Website-ului deschise, și conținutul vizionat.
 2. Când subpagina "Cumpărături" este deschisă, utilizatorul este determinat să își exprime consimțământul de a-și releva locația. Consimțământul poate fi acordat selectând "Arată data privind locația". Dacă utilizatorul nu consimte să împărtășească data privind locația, el sau ea va trebui sa închidă imediat fereastra de notificare. Consimțământul anterior menționat poate fi acordat și prin reglarea unor setări relevante de browser web, folosite pentru vizualizarea Website-ului. Utilizatorul are dreptul de a-și retrage permisia de a i se împărtăși locația în browser-ul web, prin ajustarea setărilor browser-ului în așa fel încât acesta va întreba pentru permisie specială pentru o asemenea operație, de fiecare dată când este necesar. Pentru informații suplimentare, este recomandat ca utilizatorul să exploreze părțile relevante a secțiunii ajutătoare a browser-ului de web.
 3. Utilizatorilor nu li se cere să dezvăluie și/sau împărtășească nici un fel de date personale pentru a vizualiza conținutul Website-ului.
 4. Unele facilități ale Website-ului ar putea cere utilizatorilor să completeze un formular de înregistrare online. Acest proces ar putea implica dezvăluirea de date personale. Imposibilitatea acestui fapt ar putea să ducă la un acces limitat în cazul câtorva din facilitățile site-ului.
 5. Website-ul pune la dispoziție un formular de contact și alte formulare de plasare de comenzi privind bunurile și serviciile oferite de Kazar. Pentru a completa aceste formulare sunt necesare a fi puse la dispoziție date personale.
 6. Dezvăluirea de date personale este de asemenea necesară în scopul participării la concursurile ținute de Website.
Extinderea și utilizarea de date și informații colectate
 1. Utilizatorului Website-ului i se poate cere să dezvăluie următoarele date personale: prenume, nume, adresă, număr de telefon, e-mail și parolă. Acele date personale care sunt absolut necesare pentru a accesa facilități specifice ale Website-ului, vor trebui să fie întotdeauna marcate astfel încât să poate fi ușor distinse de datele neesențiale, a căror dezvăluire rămâne la completa discreție a utilizatorului.
 2. Datele personale colectate în timpul înregistrării sunt folosite pentru a permite utilizatorului să se logheze la Website sau la oricare din paginile acestuia și pentru a întrebuința facilitățile esențiale. Datele personale pot fi folosite de Kazar pentru a-și îndeplini obligațiile față de utilizator.
 3. Dacă un utilizator se înscrie într-un concurs ținut de Website, orice din datele personale colectate vor fi utilizate exclusiv în scopuri legate de concursul în cauză. Dacă unui utilizator i se decernează un premiu, adresa și numărul de telefon ale acestuia/acesteia pot fi transferate agentului de livrare a premiului, cu consimțământul utilizatorului. Anumite reguli ale concursului fixează termenii și condițiile pentru a participa în fiecare concurs.
 4. O parte sau toate datele personale furnizate de utilizator în formularul de contact al Website-ului vor fi utilizate pentru a răspunde mesajului plasat de către utilizator.
 5. Dacă utilizatorul efectuează un ordin pentru un serviciu furnizat electronic, a cărui scop este livrarea unui buletin de știri gratuit, sau dacă utilizatorul/utilizatoarea și-a exprimat consimțământul pentru o asemenea acțiune în oricare alt fel, atunci adresa acestuia/acesteia va fi adăugată listei noastre de mail-uri electronice. Această listă va fi folosită pentru a livra utilizatorilor noștri, prin e-mail, informații importante sub forma unui buletin. Reguli specifice pentru livrarea de buletine gratuite sunt descrise în Termenii și Condițiile Serviciului Buletin de Știri.
 6. O parte sau toate datele personale colectate în timpul înregistrării, plasării de ordin sau rezervării alocate magazinului online Kazar, vor fi folosite pentru a crea un Cont Client și pentru a asista și procesa ordine și rezervări.
 7. Datele personale colectate de magazinul online Kazar pot fi folosite pentru a crea un profil de utilizator în scopul de a oferi un conținut relevant în timpul navigării Website-ului și în buletinele de știri. În toate cazurile procesarea acestor date personale va fi în concordanță cu legea poloneză datată la 18 iulie 2002 privind serviciile furnizate electronic și cu legea datată la 29 august 1997 privind protecția datelor personale.
 8. Datele colectate automat vor fi folosite pentru managementul Website-ului, pentru a urmări navigarea utilizatorului pe site și în scopuri de statistică. Aceasta include utilizarea de Google Analytics, cu scopul de a colecta informații legate de locația utilizatorului, adresa de IP, data și ora conectării, sursa și numărul conectării efectuate, subpaginile Website-ului vizionate, sau pentru a personaliza conținutul Website-ului și a subpaginilor sale. Aceste date nu vor fi conectate cu datele personale ale utilizatorului și nici nu vor fi folosite pentru a determina identitatea unui anumit utilizator. Tipul de date colectate automat depinde de preferințele browser-ului selectat de utilizator. Toți utilizatorii sunt sfătuiți să verifice setările browser-ului lor, pentru a determina tipul de informații care să fie în mod automat dezvăluite de browser-ul lor sau pentru a modifica setările în mod corespunzător. Este recomandat ca utilizatorii să exploreze conținutul secțiunii de ajutor a browser-urilor lor. Efectuați click pentru a afla cum să blocați Google Analytics.
 9. Data legată de locație, atunci când este activată de utilizator, este folosită pentru a ajusta conținutul Website-ului în așa fel încât să furnizeze informații legate de locație, incluzând dar nu limitându-se la a furniza locația unui magazin aflat cât mai în apropierea locației utilizatorului.
 10. Este astfel stabilit că, în concordanță cu prevederile Legii, ar putea surveni o obligație legală de a dezvălui date, cum ar fi adresa de IP a utilizatorului Website-ului, la cererea unei autorități naționale.
Termeni și condiții pentru procesarea de date personale
 1. Datele personale sunt procesate în urma consimțământului exprimat de utilizatorul a cărui date urmează să fie procesate. De asemenea sunt procesate atunci când societății Kazar, ca administrator de date personale, îi este permis să facă aceasta în conformitate cu prevederile Legii.
 2. Consimțământul utilizatorului de a i se procesa datele personale este acordat, în primul rând, prin bifarea unei opțiuni specifice, indicată în timpul oricărei proceduri destinate înlesnirii accesului la facilitățile selectate ale Website-ului, de exemplu, în timpul completării unui formular.
 3. Kazar nu dezvăluie date personale nici unei terțe părți, decât atunci când utilizatorul a consimțit (de exemplu, dacă unui utilizator i s-a decernat un premiu, datele acestuia/acesteia pot fi transferate unui agent responsabil cu livrarea premiului; dacă se plasează un ordin legat de bunurile și serviciile oferite de Kazar, date esențiale pot fi dezvăluite către entitățile care participă la completarea ordinului) sau acolo unde dezvăluirea de date personale este cerută de lege.
 4. Ca administrator de date personale, Kazar este îndreptățit să încredințeze procesarea de date personale colectate de către Website către o entitate externă, prin mijlocirea unui acord scris, așa cum este prevăzut de art. 31 al legii legate de protecția datelor personale, datată la 27 august 1997.
Drepturile utilizatorului
 1. Toți utilizatorii sunt îndreptățiți să acceseze și să modifice datele lor personale.
 2. Toți utilizatorii Website-ului sunt îndreptățiți să fie informați dacă datele lor personale sunt procesate și până la ce nivel. Aceasta include dreptul la informarea legată de procesarea datelor utilizatorului. Pentru a exercita acest drept, utilizatorii Website-ului pot contacta Kazar așa cum este indicat în secțiunea "Contact".
 3. Fiecare utilizator are dreptul de a-și modifica adresa de e-mail la care Buletinul de Știri le este trimis, în orice moment, sau să se dezaboneze de la orice serviciu care conține livrare de buletine gratuite. Aceasta se face prin efectuarea unui click pe hyperlink-ul numit "Newsletter", localizat în subsolul fiecărui mail conținând un buletin, și tastarea e-mail-ului utilizatorului în spațiul prevăzut.
Cookie-uri
 1. Utilizăm cookie-uri, acestea sunt fișiere mici de text descărcate pe dispozitivul utilizat pentru a accesa Website-ul (cum ar fi computer desktop sau telefon smart). Cookie-urile permit sistemului nostru să recunoască utilizatorul, atunci când ea sau el vizitează din nou website-ul, utilizând același dispozitiv.
 2. Cookie-urile colectează date privind folosirea Website-ului de către utilizator. Scopul lor principal este de a asigura o experiență mai personală și mai interactivă pe Website-ul nostru (de exemplu, subpagini personalizate) și pentru a urmări traficul utilizatorilor pe Website.
 3. Folosim următoarele tipuri de cookie-uri:
  • o Cookie-uri de sesiune: acestea colectează informații legate de activitatea utilizatorului odată ce un anumit website a fost încărcat și expiră după ce sesiunea pe website a fost terminată.
  • o Cookie-uri persistente: acestea sunt înmagazinate pe dispozitivul terminal al utilizatorului (computer desktop, smartphone, sau oricare alt dispozitiv care a stabilit o conexiune cu Website-ul), râmând pe dispozitiv pentru o perioadă extinsă de timp, după ce browser-ul de web a fost închis
  • o Cooki-urile Website-ului Kazar și cookie-uri terțe, aprobate de Kazar, incluzând dar nu limitate la cookie-uri Google Analytics: folosite pentru a analiza activitatea utilizatorului pe Website, pentru scopuri statistice

 

Cookie-urile noastre și scopul lor:

 

Nume cookieTip CookieScopul de stocare al cookiesPerioada de expirare stocare cookie
PHPSESSID Session Stocare ID de sesiune. Stochează informații atunci când un utilizator este logat pe site. Expiră la finalul sesiunii

 

A Weboldalon használt, Harmadik féltől származó cookie-k és céljuk:

 

GOOGLE ANALYTICS
Nume cookieTip CookieScopul de stocare al cookiesPerioada de expirare stocare cookie
_UTMA Persistent Folosit pentru diferențierea utilizatorilor și a sesiunilor. Cookie-ul este actualizat și de fiecare dată când datele sunt trimise la Google Analytics. 2 ani (de la ultima actualizare)
_UTMB Persistent Responsabil pentru stocarea datelor privind vizita curentă. 30 minute (de la ultima actualizare).
_UMTC Session _utmc cookie cooperează cu _utmb. Scopul său este de a determina dacă o nouă vizită ar trebui să fie urmărită sau dacă datele colectate la respectivul moment aparțin vizitei precedente. Conține exclusiv informațiile de pe ID-ul unic al site-ului; expiră cu închiderea ferestrei browserului. Expiră la finalul sesiunii.
_UMTZ Persistent Conține informații cu privire la originea vizitei. Permite numărarea vizitelor, prin colectarea datelor de browser, precum și numărul de date asociate cu campaniile de marketing. 6 luni (de la ultima actualizare)
_UMTV Persistent Stochează ID-ul sesiunii. Stochează informațiile privind utilizatorul conectat pe site-ul nostru. 6 luni (de la ultima actualizare)
YOUTUBE
Nume cookieTip CookieScopul de stocare al cookiesPerioada de expirare stocare cookie
PREF Persistent Acest cookie este utilizat de Google pentru a stoca preferințe și informații despre utilizator, importante pentru funcționarea Google Maps. 10 ani (de la ultima actualizare)
Visitor_info1_Live Persistent Acest cookie este folosit de YouTube pentru a stoca preferințele utilizatorilor pe site-urile cu conținut video. 8 luni (de la ultima actualizare)
Use_Hitbox Persistent Acest cookie este folosit de YouTube pentru a stoca preferințele utilizatorilor pe site-urile cu conținut video. Expiră la finalul sesiunii.
GOOGLE MAPS
Nume cookieTip CookieScopul de stocare al cookiesPerioada de expirare stocare cookie
PREF Persistent Acest cookie este utilizat de Google pentru a stoca preferințe și informații despre utilizator, importante pentru funcționarea Google Maps. 2 ani (de la ultima actualizare)
FACEBOOK
Nume cookieTip CookieScopul de stocare al cookiesPerioada de expirare stocare cookie
datr Persistent Acest cookie este utilizat atunci când browser-ul web stabilește o legătură cu facebook.com. Cookie-ul permite recunoașterea de încercări suspecte de conectare, și, prin urmare, sporește siguranța utilizatorilor. Folosit pentru, de exemplu, semnalarea tentativelor nereușite de login sau la crearea de conturi multiple utilizate pentru trimiterea de spam. 2 ani (de la ultima actualizare)

 

Politica de confidențialitate referitor la website-uri aparținând unor terțe părți

 

FACEBOOK KAZAR foloseşte butoanele de Facebook „Îmi place” şi „Distribuie” pe websiteul sau. Pentru aceasta, un cod care trimite date către Facebook este inclus în codul unor anumite pagini web şi secțiuni ale siteului. Prin utilizarea butonului „Îmi place” sau prin distribuirea unei fotografii sau a unei secțiuni a site-ului, un utilizator se autentifică în siteurile Facebook şi este, prin urmare, subiect al politicii de confidențialitate a Facebook. Folosiți acest link pentru a afla mai multe despre Politica de Confidențialitate a Facebook. Politica de Confidențialitate a Facebook, Termeni şi Condiții de utilizare a datelor
YOUTUBE A KAZAR YouTube-videótartalmat ágyaz be a Weboldalra. Erre a célra bizonyos oldalakon és fejezetekben egy YouTube-ra visszatérő kódot ágyaztak be. A YouTube nyomon követi a videótartalom megtekintéseit. A nyomon követés a YouTube e a hyperlinken elérhető adatvédelmi irányelvei alapján történik. Politica de confidențialitate YouTube

 

 1. Cookie-urile nu stochează niciun fel de informații care pot fi considerate ca date cu caracter personal ale utilizatorilor. Cookie-urile nu sunt folosite pentru a determina identitatea unui utilizator.
 2. Cookie-urile sunt folosite după consimțământul utilizatorului.
 3. Acest consimțământ poate fi acordat prin ajustări relevante ale software-ului utilizatorului instalat în dispozitivul final utilizat pentru vizualizarea site-ului, în special ajustările făcute pentru browser-ul web.
 4. Utilizatorul are dreptul de a retrage sau modifica gradul de permisiune acordat anterior pentru utilizarea de cookie pe site-ul nostru, în orice moment, precum și de a șterge orice cookie din browser-ul său web.
 5. 8. Utilizatorul are dreptul de a limita sau de a dezactiva utilizarea de cookie în browser-ul său web, prin modificarea setărilor relevante în scopul blocării de cookie sau să fie anunțat înainte de ca un cookie să fie stocat pe dispozitivul final utilizat pentru vizualizarea site-ului nostru. Într-un astfel de caz este posibil ca experiență utilizatorului pe site-ul nostru să fie mai puțin eficientă. Utilizatorul nu poate fi capabil de a accesa conținut particular sau de a folosi unele dintre caracteristicile site-ului nostru, sau, în cazuri extreme, nu obține o afișare corectă a paginilor site-ului.
 6. Mai jos găsiți instrucțiuni despre cum să activați sau să dezactivați cookie-urile în cele mai populare browsere web:

 

INTERNET EXPLORER Dacă utilizați Internet Explorer, vă rugăm să faceți clic pe:
 1. "Unelte"
 2. "Opțiuni Internet"
 3. "Blocați" toate cookies
Mai multe despre: Internet Explorer
GOOGLE CHROME

Dacă utilizați Google Chrome, vă rugăm să faceți clic pe:

 1. "Meniu" în colțul din dreapta sus
 2. "Setări"
 3. "Arată setările avansate "
 4. "Confidențialitate", apoi " Setări privind conținutul "
 5. " Blocați cookie-urile terță parte și datele privind site- ul"
Mai multe despre: Chrome
FIREFOX Dacă utilizați Mozilla Firefox, vă rugăm să faceți clic pe:
 1. "Unelte"
 2. "Opțiuni"
 3. "Confidențialitate"
 4. Setați Firefox: " Utilizați setările personalizate pentru istoric "
 5. Alegeți opțiunea care vi se potrivește
Mai multe despre: Mozilla Firefox
OPERA Dacă utilizați browser-ul Opera, vă rugăm să faceți clic pe:
 1. "Setări"
 2. "Preferințe"
 3. "Avansate"
 4. "Cookies"
 5. Alegeți opțiunea care vi se potrivește
Mai multe despre: Opera
SAFARI Dacă utilizați browser-ul Safari, vă rugăm să faceți clic pe:
 1. "Safari" în colțul din stânga sus
 2. "Preferințe"
 3. "Confidențialitate"
 4. Selectați opțiunea care vi se potrivește
Mai multe despre: Safari
TELEFOANE MOBILE Telefoane mobile: deschideți browser-ul de internet, accesați setările sale de confidențialitate și căutați preferințele cookie.  
Protecția datelor cu caracter personal

Dispozitivele de securitate care vizează protecția datelor cu caracter personal sunt menite să protejeze site-ul web. Datele prelucrate de Kazar sunt protejate împotriva oricărei modificări, ștergeri, acces neautorizat, divulgare sau achiziție de date, precum și contra procesării ilegale, conform cu dispozițiile relevante ale legislației poloneze în ceea ce privește procedurile de prelucrare a datelor cu caracter personal.
Doar un număr limitat de angajați Kazar au permisiunea de a accesa datele cu caracter personal. Acești angajați au fost autorizați ca Administratori de date la Kazar..

 

Contact

Dacă aveți orice întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, inclusiv cu referire la prelucrarea datelor personale, protejarea datelor și utilizarea de cookie pe site-ul nostru, vă rugăm să ne contactați la Kazar Footwear Sp. z.o.o., Str. Lwowska 154, 37-700 Przemyśl, Polonia sau e-mail bok@kazar.com.

Vă rugăm să contactați Kazar Footwear Sp. z o.o., Str. Lwowska 154, 37-700 Przemyśl, Polonia sau e-mail bok@kazar.com, pentru a afla modul în care datele dumneavoastră de utilizator sunt procesate de Kazar, scopul și modul în care datele utilizatorului colectate pe site-ul nostru sunt procesate, sau în scopul de a accesa, modifica sau șterge datele personale.